PDGM, BTLSC Seminar: “Üniversitede Yaşam Yolculuğu V: İyi Hissetmek, İyi Oluş ve Mutluluk”, Selçuk Aslan, Tufan Kıymaz, 6:00PM May 8 2024 (TR)

We tend to think that some emotions are “negative” and emotions are completely separate from rationality. In this event, we will discuss different aspects of emotions from the perspectives of psychotherapy and philosophy.

Üniversitede Yaşam Yolculuğu V: İyi Hissetmek, İyi Oluş ve Mutluluk

Belirli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz “Üniversitede Yaşam Yolculuğu” paylaşım saatimizde sizlerin önemli bulabileceğine inandığımız yaşam becerilerini ele alıyoruz. Serimizin beşinci etkinliğini iyi hissetmek, iyi oluş ve mutluluk konusunda. Etkinliğimizi, 8 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 18 00’de C blok amfide gerçekleştireceğiz.

Bazı duygularımızın “negatif” olduğunu ve duyguların genel olarak rasyonaliteden bağımsız olduğunu düşünme eğilimindeyiz. Bu etkinlikte, psikoterapi ve felsefe bakış açılarından duygularımızın farklı yönleri üzerine söyleşeceğiz.

Konuşmacılar:
Prof. Dr. Selçuk Aslan
Psikiyatrist

Dr. Tufan Kıymaz
Felsefeci

Etkinlik Türkçe olacaktır ve GE 250/251 kapsamındadır. (10 puan)

Düzenleyenler:
Bilkent Psikolojik Danışma ve Gelişim Merkezi (PDGM)
Bilkent Öğretim ve Öğrenim Destek Merkezi (BTLSC)