FADA Seminar: “Geleceğin Meslekleri Semineri”, 12:30Noon February 22 2024 (TR)

Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen Avrupa Birliği destekli Digit4women projesi kapsamında “Geleceğin Meslekleri Semineri” isimli etkinliğimize katılımınızdan memnuniyet duyarız.

” Geleceğin Meslekleri Semineri ”

22 Şubat 2024 Perşembe, 12:30 – 13:20
FFB-22

Etkinlik dili Türkçedir.

İçerik: “Cinsiyet Eşitliği Odağında Geleceğin İnsana Yakışır İşleri Yaklaşımının Desteklenmesi” programı kapsamında gerçekleştirilecek olan Digit4women projesine dair, 22 Şubat 2024 Perşembe günü 12:30 ile 13:20 saatleri arasında FFB-22’de öğrencilerle bir bilgilendirme buluşması gerçekleştirilecektir.

Etkinlikte geleceğin meslekleri odağında hazırlanan projesinin tanıtımı gerçekleştirilerek, öğrencilere ücretsiz olarak sunulacak sertifikalı bilişim eğitimleri tanıtılacaktır. Proje tanıtımının ardından, Dr. Öğretim Üyesi Emin Kuğu’nun sunumuna yer verilecektir.
Çalışma Bakanlığı ile Avrupa Birliği destekli bu proje, Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası tarafından yürütülmektedir.