Career and Alumni Office, Online Interview Simulation, Students For İİSBF, İF ve MF Faculties, May 26 (TR)

İİSBF-İşletme ve Mühendislik Fakültesi Bölüm Öğrencilerimizin Dikkatine !

Norm Holding A.Ş. Online Mülakat Simülasyonu

Başvurular: https://stars.bilkent.edu.tr/kariyer/
Son Başvuru: 26 Mayıs 2020

Kariyer ve Mezunlar Ofisi
——————————————————————————–
Norm Holding İlan İçeriği:

Kariyer yolculuğuna başlamadan önce iş görüşmelerine hazırlanman amacıyla online mülakat simülasyonu etkinliğimizde bir araya gelmek istiyoruz. İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, İşletme Fakültesi ve Mühendislik Fakülteleri Bilgisayar, Endüstri ve Makine Mühendisliği 3. Ya da 4. Sınıf öğrencileri öncelikli olmak üzere, Norm Holding firmaları İnsan Kaynakları ekibi ile mülakat simülasyonuna katılmak için 26 Mayıs’a kadar başvurunu yapmanı ve seninle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.

Simülasyon ile;
• Online mülakat deneyimi,
• Mülakat sonrasında yapılacak geri bildirimlerle CV’ni ve mülakat performansını geliştirme imkânı,
• Deneyimli İnsan Kaynakları ekibinin tavsiyeleriyle profesyonel iş hayatına hazırlanma fırsatı,
• Norm Holding ve firmalarında kariyerine başlama şansı yakalamak için hemen başvur, beraber bir mülakat deneyimi yaratalım.

Mülakat Tarihi: 02.06.2020 Salı