LAW Seminar: “Sivil İtaatsizlik Üzerine”, İbrahim Erol Kozak, 12:30Noon December 7 (TR)

Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Erol Kozak’ın konuşmacı olarak yer alacağı “Sivil İtaatsizlik Üzerine” konulu seminere katılımınızdan memnuniyet duyarız.

“Sivil İtaatsizlik Üzerine”

07 Aralık 2023 Perşembe, 12:30-13:20
Kütüphane Sanat Galerisi

Etkinlik dili Türkçedir.

Özgeçmiş
Prof. Dr İbrahim Erol Kozak, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi ve Hukuk Fakültesi mezunu olup, 1989 yılında profesörlüğe yükseltilmiştir. Atatürk, Sakarya, Çağ ve Karatay üniversitelerinde görev yapan Kozak; çeşitli tarihlerde, Columbia, Indiana ve Minnesota Üniversitelerinde misafir bilim adamı olarak bulunmuş olup, yayınlanmış altı kitabı ve çeşitli makale ve çevirileri bulunmaktadır. Verdiği derslerin ve kitaplarından bazılarının başlıkları şöyledir: Hukuk Felsefesi ve Sosyolojisi; Genel Hukuk Tarihi; Medeniyetin Temelleri; Eleştirel Düşünce. Bir Sosyal Siyaset Müessesesi Olarak VAKIF; İbn Haldun’a Göre İnsan, Toplum, İktisat; Hukuk Felsefesi ve Sosyolojisi; Kadîm Dönemler Genel Hukuk Tarihi.