Ana Sayfa » Yetenek Avcıları ile Mülakat Serüveni 2024 – 2025

Yetenek Avcıları ile Mülakat Serüveni 2024 – 2025

Bilkent Üniversitesi Kariyer ve Mezunlar Ofisi, 3. ve 4. sınıf öğrencilerini Yetenek Avcıları ile Mülakat Serüveni programına katılmaya davet ediyor.

Programa başvuran öğrenciler, farklı sektörlerden kurumların ve önemli markaların insan kaynakları profesyonelleriyle mülakat yapma şansına sahip olacaklar. Ayrıca performansları hakkında geribildirim alacak, kariyerlerine daha emin adımlarla başlayabilme fırsatını elde edecekler.

Programa katılmak isteyen öğrenciler, 19 Eylül’den itibaren https://stars.bilkent.edu.tr/srs adresinden “Other Services” başlığı altında “Interview Adventure with Talent Hunters” menüsünü ziyaret ederek başvuru formunu doldurmalı, özgeçmişlerini yüklemeli ve randevu oluşturmalıdır. Kariyer ve Mezunlar Ofisi uzmanlarından özgeçmişleri hakkında geribildirim alacaklar, bu vesile ile gerekli güncellemeleri gerçekleştirecek, mülakatlar için hazırlıklarını tamamlayacaklardır.

Öğrenciler başvuru formunda, seçtikleri sektörlere ait şirketlerle eşleştirilecektir. Öğrencilerin mülakat gerçekleştireceği firmalar, Kariyer ve Mezunlar Ofisi tarafından e-posta yoluyla bildirilecektir. Mülakat tarihi ve saatini ise eşleştiği kurumun insan kaynakları yetkilisi ile birlikte belirleyeceklerdir.

12 Kasım – 23 Aralık tarihleri arasında çevrimiçi ya da yüz yüze gerçekleşecek olan bu mülakatların her biri 20 dakika sürecektir. Yetenek avcıları, mülakatların bitiminde öğrencilere mülakat performanslarına yönelik geri bildirimde bulunacaktır.

Programı tamamlamak için öğrencilerin Kariyer ve Mezunlar Ofisi’nce gönderilecek olan anketi doldurması ve tüm mülakatlarına katılması gerekmektedir.

Programın tüm adımlarını tamamlayan öğrencilere katılım sertifikası verilecektir.

Sorularınız için kariyer@bilkent.edu.tr adresi ile iletişime geçebilirsiniz.
Kariyer ve Mezunlar Ofisi