Ana Sayfa » Yüksek Lisans Öğrencileri Lojmanları ile İlgili Kurallar

Yüksek Lisans Öğrencileri Lojmanları ile İlgili Kurallar

1. Yüksek lisans öğrencilerine tahsisli lojmanlardan yalnız görev tahsisli olanlar yararlanır.
  2. Konutlara zimmet karşılığı verilen demirbaş ile mefruşat daire dışına taşınamaz.
  3. Konutlarda evcil hayvan barındırmak kesinlikle yasaktır.
  4. Konutun tahliyesi esnasında eksik ve hasarlı demirbaş ve mefruşat bedelleri üzerinde zimmet bulunan ilgililerden tahsil edilir.
  5. Daire anahtarları hiçbir biçimde herhangi bir yere bırakılamaz, başkasına verilemez. Aykırı davrananlar hakkında idari soruşturma başlatılır.
  6. Üzerinde zimmet bulunan kişiler konutlarında yatılı akraba, arkadaş ve öğrencileri misafir edemezler. Aykırı davrananların tahsisleri iptal edilir.

ATTENTION TO ALL GRADUATE STUDENTS

Please note that,

1. Only eligible graduate students who continue to meet eligibility requirements can reside in these housing units.
  2. University owned properties such as, furnishings, appliances, upholstery and house ware items cannot be removed from the apartment.
  3. Residents are financially responsible for any damages to university owned properties while vacating at the end of the term.
  4. An apartment key is the responsibility of the assigned resident; it cannot be loaned or given to any other person or place. Failure to comply with this agreement may result in disciplinary action.
  5. Overnight visitors including family members and friends are not allowed in the apartments. Violation of this policy may result in termination of your stay.
  6. Residents are not allowed to have pets in their apartments.

For further information please contact
HOUSING OFFICE
Phone : 1551-1397 266 43 88