Kariyer Olanakları Semineri, Kariyer ve Mezunlar Ofisi, C-Blok Amfi, 12:40 20 Kasım (TR)

Simge Erzurumlu, EnerjiSa Tarife Yönetimi ve Regülasyon Uzmanı, Endüstri Mühendisliği 2014 (Bilkent Üniversitesi), MBA 2017 (Bilkent Üniversitesi) mezunu.

Enerji Sektörü ve Regülasyonlar başlıklı sunumda öncelikle enerji sektörü hakkında bilgiler verilecek, daha sonra spesifik olarak elektrik sektörü ve regülasyonların tekel (monopol) endüstrilerdeki öneminden bahsedilecektir. Bir diğer deyişle regülasyon, tarife yönetimi, pazar analizi, kurumlarla ilişkiler ve iş alanlari hakkında bilgi verilecektir.

Tarih: 20 Kasım 2019, Çarşamba
Saat:12:40-13:30
Yer: C-Blok Amfi
Seminer dili: Türkçe

GE-250-251
*PDP 1 Puan (Professional Discovery Program)
**CPP 1 Puan (Career Passport Program)

*Profesyonel Keşif Programı (CPP): 1. ve 2. Sınıf öğrencilerimiz, Kariyer ve Mezunlar Ofisi tarafından farklı başlıklarda düzenlenen etkinliklere katılarak hem seçecekleri kariyer yolu hakkında bilgi sahibi olabilecek hem de akademik yıl sonunda o yıl içinde katılmış oldukları etkinliklerin bir dökümü ile birlikte program katılım belgelerini alabilecekler.
Program içeriği: Kariyer Fuarı, Seminer ve Eğitimler, İş Alanları Tanıtım toplantıları, Kurumsal Tanıtım toplantıları, Yönetici Konferansı, Sohbet toplantıları, Kariyer Uzmanları ile Özgeçmiş Kontrolü

**Kariyer Pasaportu Programı (PDP): 3. ve 4. Sınıf öğrencilerimiz, Kariyer ve Mezunlar Ofisi tarafından farklı başlıklarda düzenlenen etkinliklere katılarak hem sektör/firma işe alım süreçlerini anlayarak staj ve işe giriş mülakatları için deneyim elde edecek hem de akademik yıl sonunda o yıl içinde katılmış oldukları etkinliklerin bir dökümü ile birlikte program katılım belgelerini alabilecekler.
Program içeriği: Kariyer Fuarı, Speed Networking with Alumni, Seminer ve Eğitimler, İş Alanları Tanıtım toplantıları, Kurumsal Tanıtım toplantıları, Yönetici Konferansı, Sohbet toplantıları, Kariyer Uzmanları ile Özgeçmiş Kontrolü ve Mülakat, Şirket Mülakatları

Akademik yıl sonunda toplam 10 puanlık etkinliğe katılan öğrenciler katılım belgelerini almaya hak kazanacaklar. Kariyer ve Mezunlar Ofisi tarafından düzenlenecek etkinliklerin puan değerleri etkinlik duyurularında yer alacaktır.

Kariyer ve Mezunlar Ofisi