İtalyan Mutfağı Haftası, 21-27 Kasım

Italya Dışişleri Bakanlığı ve Italyan Diplomatik Temsilcilikleri işbirliğinde düzenlenen 1. Italyan Mutfağı haftası, 21-27 Kasım 2016 tarihleri arasında 105 ülkede 1300’den fazla etkinlikle – yarışmalar, konferanslar, tadımlar, temalı yemekler ve çalıştaylar ile kutlanacaktır.

Italyan mutfağını tanıtmak ve engin deneyimlerini paylaşmak amacı ile yerel partnerle işbirliği içinde gerçekleştirilecek etkinliklerde Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Departmanı da; 24 Kasım 2016 günü, saat 10.40’da Banket Odası RC 202’de yapılacak olan İtalyan Mutfağı’nın dünü, bugünü, yarını ve sağlıklı etkileşimi, Akdeniz Mutfağı’nın sağlık üzerinde ki etkileri konulu seminer ile yer alacaktır.

Konuk konuşmacı: BANU TOPALAKÇI SALMAN / UZMAN DİYETİSYEN.