HIST (200) Ödül Töreni: C-Blok Amfi, 17:45 20 Ekim

Türkiye Tarihi (HIST 200) dersi tüm lisans öğrencilerimizin almakla yükümlü oldukları ve Türkiye tarihi ile herhangi bir konuda grup projesi hazırlayıp sundukları katılımcı bir derstir. 2015-2016 akademik yılında da üniversitemizin her bölümünden öğrenci grupları araştırdıkları konuları bitirme projeleri olarak sunmuşlardır. Her biri çok ilginç ve Türkiye tarihinin bir alanına ışık tutan bu projeler, üniversitemizde oluşturulan bir jüri tarafından değerlendirilmiş ve başarılı projeler ödüle layık bulunmuştur.

Türkiye Tarihi dersi projeleri için verilecek ödüller kazananlara Bilkent Üniversitesi Rektörü Sayın Abdullah Atalar’ın katılacağı ödül töreni ile verilecektir. Törenin süresi takriben bir saattir.
Törene katılımınızdan onur duyacağız.

Tören Tarihi: 20 Ekim 2016, Perşembe, 17:45
Tören Yeri: İİSBF, C Blok-Amfi

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Erinç Yeldan, İİSBF Dekan V.
Doç. Dr. Mehmet Kalpaklı, Tarih Bölüm Başkan V.
Yrd. Doç Dr. Berrak Burçak, Türkiye Tarihi Dersi Koordinatörü