Ek Kontenjan Kayıt Tarihi: 3-5 Ekim 2018

Ek yerleştirme sonucuna göre Bilkent Üniversitesi’ne kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler 3-4-5 Ekim 2018, Çarşamba-Perşembe-Cuma günleri 09:00-11:00 veya 14:00-16:00 saatleri arasında Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne gelerek kayıt işlemlerini tamamlayabilirler.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler
1. Lise diplomasının aslı ya da geçici mezuniyet belgesi.
2. T.C. nüfus cüzdanının iki yüzünün fotokopisi.
3. Askerlik çağına gelmiş olan (1996 yılı veya daha öncesi doğumlu) öğrenciler için ilgili askerlik şubesinden alınacak “bir fakülte veya yüksekokula kaydolmasında askerlik açısından bir sakınca olmadığına” dair belge.
4. Son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf. Üniversite kimliklerinde kullanılacak fotoğraf ayrıca kayıt sırasında çekilecektir.
5. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış Öğrenci Bilgi Formu. Bu form önceden internet üzerinden doldurulacak ve öğrenci tarafından imzalanmış çıktısı kayıt sırasında teslim edilecektir.
6. Kayıt randevu saatinden önce eğitim ücretinin ödenmiş olması gerekmektedir. (Tam ve Kapsamlı burslu öğrencilerin ücret ödemesi gerekmez.)