COMD ve AB Türkiye Delegasyonu: Medya Okuryazarlığı ve Dezenformasyon Konferansı, C Blok Amfi, 9.00-16.00, 7 Şubat 2024

AB Türkiye Delegasyonu ev sahipliğinde Üniversitemiz iş birliğinde düzenlenecek olan Medya Okuryazarlığı ve Dezenformasyon Konferansı’na tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.

Konferans, medya okuryazarlığını teşvik etmek ve dezenformasyonla mücadele etmek için konunun uzmanlarını, doğruluk kontrolcülerini, gazetecileri, akademisyenleri, dijital platform temsilcilerini ve paydaşları bir araya getirecek.

Mezunlarımızdan Prof. Dr. Emrah Safa Gürkan’ın açılış konuşmasını yapacağı konferans kapsamında, “_Medya Okuryazarlığına Neden İhtiyacımız Var?_”, “_Yapay Zekanın Rolü Nedir?_” ve “_Mücadeleyi Kazanabilir miyiz?_” başlıklı üç panel gerçekleştirilecek.

Konferans sonunda katılımcı öğrencilerimize Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından katılım sertifikası verilecek.

Ayrıntılı konferans programı için: https://comd.bilkent.edu.tr/sharethetruth-medya-okuryazarligi-ve-dezenformasyon/