Ana Sayfa » Çevrimiçi Ortamda Yürütülen Etkinliklerle İlgili Senato Kararı

Çevrimiçi Ortamda Yürütülen Etkinliklerle İlgili Senato Kararı

[ 02.04.2021 ]

Çevrimiçi ortamda yürütülen tüm derslerde, akademik toplantılarda, sınavlarda ve diğer değerlendirme etkinliklerinde öğrencilerin tüm oturum boyunca kameralarını açık durumda tutmaları zorunludur. Çevrimiçi etkinlik platformlarına bilkent.edu.tr uzantılı hesaplar üzerinden katılım yapılması, değerlendirme etkinliklerinde yanıt görsellerinin aynı e-posta hesabından gönderilmesi gereklidir. Oturum sırasında kamerası kapalı olan veya oturuma farklı bir hesapla katılan öğrenciler yönetici öğretim elemanı tarafından etkinlikten çıkartılabilir ve yoklamalarda etkinliğe katılmamış olarak işaretlenebilir. Üniversitenin çevrimiçi etkinliklere katılımla ilgili derleyeceği otomatik yoklama listelerinde, kamerası kapalı olan veya oturuma farklı bir hesapla katılan öğrencilere yer verilmeyecektir.