Çatışma Analizi Eğitimi, Doç. Dr. Esra Çuhadar ve Dr. Steve Mock (University of Waterloo) A-230 09:00 7, 8 Aralık (EN)

Çatışma Analizi Eğitimi Duyurusu (Bilişsel-Duygusal Haritalama Yöntemi)

Çatışma dinamiklerini daha iyi anlamak ve çatışma analizi ve çözümü alanında bir eğitime katılmak ister misiniz? Bir çatışmanın nasıl analiz edildiğini ve nasıl çözülebildiğini biliyor musunuz? İhtilaf yaşadığınız kişileri ve neden onlarla ihtilaf yaşadığınızı daha iyi anlamak ister misiniz? Toplumsal ve siyasal çatışmalarla ilgili bilgi edinmek ister misiniz? Eğer yanıtınız evet ise, ve çatışma analizi konusunda yeni bir yöntem öğrenmek istiyorsanız sizi Bilkent Üniversitesinde yapılacak olan bir çatışma çözme çalıştayına davet ediyoruz.
Çalıstayda çatışma ile ilgili size birkaç soru sorduktan sonra, alanında uzman iki akademisyen tarafından yeni geliştirilen bir çatışma analizi yöntemi uygulamayı da içeren bir eğitimle katılımcılara sunulacaktır. Eğitimler alanın önde gelen isimlerinden Bilkent Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Esra Çuhadar ve Kanada’da University of Waterloo’da öğretim üyesi olarak çalışan Dr. Steve Mock tarafından verilecektir.

Eğitime katılım ücretsizdir. Ayrıca, katılım sayesinde GE puanı da kazanabilirsiniz. Eğitim sonunda sizden yöntemle ilgili olarak görüşlerinizi soran kısa bir anket cevaplamanızı isteyeceğiz.

Türkiye’de öğrencilere yönelik olarak ilk kez düzenlenecek bu eğitim, uygulaması ile birlikte, 7 ve 8 Aralık’ta Bilkent Üniversitesinde olacaktır.

Katılım sayısı sınırlıdır. İlgilenenler hem daha fazla bilgi almak, hem de katılım durumlarını bildirmek için isim ve bölümlerini belirterek ftyalcinn@gmail.com adresine yazabilirler.
GE puanı verilecektir.

Tarih: 7 ve 8 Aralik 2019