Broadway Müzikalleri Projesi, Müzikal Tiyatro Seçmeleri, Son Başvuru Tarihi: 6 Kasım

20 Mayıs 2016 tarihinde,  konuk şef  PHIL RENO yönetiminde  ve GOODFELLAS  Orkestrası  eşliğinde Bilkent Konser Salonu’nda gerçekleştirilecek olan “Broadway Müzikallerinden Seçmeler” adlı konserde görev almak isteyen tüm öğrenci ve mezunlar için elemeler gerçekleştirilecektir.

JASON HALE, Yönetmen
BASAK ZENGiN KAYABINAR , Müzik Yönetmeni
LAURA BUTLER RIVERA – DANIEL IRIZARRY – DENİZ ATLI , Koreografi

Elemeler iki farklı alanda yapılacaktır:

A- VOKAL ELEMELERİ
B – DANS ELEMELERİ

Adayların ağırlıklı olarak görev almak istedikleri alanda başvuru yapmaları gerekmektedir.

A- VOKAL ELEMELERİ

Vokal elemeleri , Solo olarak veya Koroda görev almak isteyen adaylar içindir.

Ön Elemeler 16-17 Kasım tarihinde, saat 17.30-22.30 saatleri arasında, Bilkent Konser Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Katılmak isteyenlerin 6 Kasım 2015 tarihine kadar (saat 17.00’ye kadar) MSSF Tiyatro Bölüm sekreteri  Zehra Cinel’den randevu almaları gerekmektedir.

KATILIM ŞARTLARI

1) Elemelere katılacak her aday,   A veya  B veya  C  listesinden bir zorunlu eser seçmelidir.   Zorunlu eserin dışında adaylardan kendi arzu ettikleri bir serbest eser seslendirmeleri istenecektir.

2) Zorunlu eserlerin notaları,  başvuru işlemi sonrası MSSF Tiyatro Bölümü Sekreterliği tarafından adayın mail adresine gönderilecektir. Adayların sadece gönderilen notaların tonalitelerinde elemelere katılmaları zorunludur. Tonalite değişikliği ( transpoze)  kabul edilmeyecektir.

3) Başvuru sırasında adayların, seçtiği Serbest Eser notasının bir kopyasını MSSF Tiyatro Bölüm Sekreterliği’ne bırakmaları zorunludur. Serbest Eser Notalarını teslim etmeyen adaylar, elemelere katılamayacaktır.

4) Adayların elemeler sırasında seslendirecekleri notalarını eksiksiz getirmeleri zorunludur.

5) Seslendirilecek eserler ezber söylenmelidir.

6) Elemeler sırasında korrepetitör hazır bulunacaktır fakat arzu eden adaylar kendi piyanistlerini getirebilirler.

ZORUNLU ESERLER

BRING HIM HOME / LES MISERABLES
EMPTY CHAIRS AT EMPTY TABLES / LES MISERABLES

B – DANS ELEMELERİ

Dans elemeleri sadece dansçı olarak görev alacaklar adaylar içindir.

SON BAŞVURU TARİHi: 6 KASIM 2015 ( Rezervasyon için başvuru : MSSF Tiyatro Bölüm Sekreterliği Zehra Cinel)
BİLKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ, MEZUNLARI VE MSSF ÖĞRENCİLERİ ÖN ELEMELERİ : 11 KASIM 2015
FİNAL ELEMELERİ : 23  KASIM 2015
YER:BİLKENT KONSER SALONU SAAT:17:30-20:30

KATILIM ŞARTLARI

1) Elemelere katılacak her aday en fazla 1 dakika uzunluğunda bir dans performansı hazırlayarak elemelere katılmalıdır. (Tercihen modern, jazz veya eşli danslar içerikli; eşli dans hareketlerinden oluşacak performanslar bireysel olarak da sergilenebilir).

2) Seçmelerde adayların, kendi hazırladıkları performansta kullanacakları müziklerini yanlarında getirmeleri zorunludur. Müziğin CD, taşınabilir bellek ya da herhangi bir mp3 çalar (iPod, akıllı telefon vs.) özellikli aygıtta getirilmesi gerekmektedir. Müziğini yanında getirmeyen adaylar elemelerin bu bölümüne katılamayacaktır.

3) Adayların, kendi hazırladıkları performanslar dışında koreograflarımız tarafından gösterilecek kısa hareket kombinasyonlarını ve bir dans koreografisini öğrenip sergilemeleri istenecektir.