(8 saat) Eğitimci: Elif Denizci
Kimler Katılabilir? Mutfakla ilgili kendini geliştirmek isteyen, Uluslararası klasik reçetelerin uygulamalarını yapmak isteyen herkes
Ne Öğreneceksiniz? Temel kesme, pişirme tekniklerini klasik reçete uygulamaları ile birleştirerek, mutfakta teknik altyapınızı güçlendirebilir ve daha lezzetli sofralara oturabilirsiniz. Aynı zamanda dışarı tüketirken dikkat etmeniz gerekenleri de öğrenmiş olursunuz.
Katılabilecek Toplam Kişi Sayısı: Maksimum 12 kişi
Eğitim Kitabı: Elif Denizci Ders Notları (Türkçe)
Eğitimin yapılacağı zamana göre içeriğin mevsimsel değişimi gerekecektir.
Kurs için Le Piment Rouge Mutfak ve Restoran kullanılacaktır.
İçerik
- Gün
- Crocchette di pollo e funghi all’arrabbiata
- İtalyan usulü kuzu incik ve safranlı risotto
- Tiramisu
- Focaccia
- Gün
- Etli empanada, Guacamole, ekşi krema ve salsa sos ile
- Tatlı ekşi soslu karides
- Profiterole
- Sütlü Fransız Ekmeği
Kurs için fiyatı dışında aşağıdaki ekstra maliyetler söz konusudur.