Bilim, Teknoloji ve Toplum Dersi Poster Sunumları: Mühendislik Fakültesi Öğrencileri, Mithat Çoruh Fuaye, 9:00-15:00 24 Aralık

Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin Bilim, Teknoloji ve Toplum dersi dönem sonu poster sunumları 24 Aralık 2016, Cumartesi günü saat 9:00-15:00 arası Mithat Çoruh Fuaye’de gerçekleşecektir. Projeler teknolojik ilerlemeyi şekillendiren sosyal ve teknik tartışmaları vurgulayacaktır. Sunum kapsamındaki projeler önemli bir teknolojik gelişmeyi ele alarak paydaş katılımını ve olası sosyo-teknik sonuçları tartışacaktır. Poster projeleri birçok farklı konuya odaklanmaktadır. Bunların arasında sosyal medya, mobil uygulamalar, makine öğrenmesi, büyük veri, sanal gerçeklik, tıbbi teknolojiler, otonom araçlar, 3D baskı, nükleer teknoloji alternatifleri, sürdürülebilir teknoloji, basınçlı hava motorları ve nesnelerin interneti gibi konular yer alacaktır. Projelerin bir kısmı ise tasarımda kullanıcıların rolünü inceleyecek ve gizlilik, çevre sorunları ve sosyal izolasyon da dahil olmak üzere risk konularına teknik çözümler önerecektir.