Ana Sayfa » Bilkentliler, Mezunlar Eve Hoş Geldiniz Etkinliğinde Buluştu

Bilkentliler, Mezunlar Eve Hoş Geldiniz Etkinliğinde Buluştu

Kariyer ve Mezunlar Ofisi tarafından 15 Eylül’de düzenlenen Mezunlar Eve Hoş Geldiniz (MEH) panayırı, geçtiğimiz yılın iki katına ulaşan, yaklaşık 6.000 kişilik bir katılımla gerçekleşti.

MEH, Rektör Prof. Dr. Kürşat Aydoğan’ın Bilkent Üniversitesi’nin bugünü ve geleceğine ilişkin sunumuyla açıldı. Konuşmayı takip eden kokteylde mezunlar, öğretim kadrosuyla ve dönem arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Canlı müzik performansları, turnuvalar, mezun stantları, çocuklar için atölyeler ve geleneksel piyango çekilişi ise Merkez Kampüs Çim Alan’daki etkinliklerdendi. Tamamı mezunlardan gelen 4.000 hediyenin dağıtıldığı piyangonun geliri, başarılı ve ihtiyaç sahibi Bilkent öğrencilerinin eğitimi için üniversitemizin destek bursu fonuna aktarıldı.