Ana Sayfa » 24 Mayıs 2024 tarihli 320. Toplantı Kararları

24 Mayıs 2024 tarihli 320. Toplantı Kararları

1. 2024 Yılı TÜBİTAK Bilim Ödülü için Fen Fakültesi, Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burak Ülgüt’ün aday gösterilmesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

2. 2024 Yılı TÜBİTAK Bilim Ödülü için Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emine Ülkü Sarıtaş Çukur’un aday gösterilmesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

3. 2024 Yılı TÜBİTAK Bilim Ödülü için İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Simon Drummond Wigley’nin aday gösterilmesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

4. 2024 Yılı TÜBİTAK Teşvik Ödülü için Mühendislik Fakültesi, Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşe Selin Kocaman’ın aday gösterilmesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

5. 2024 Yılı TÜBİTAK Teşvik Ödülü için Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cem Tekin’in aday gösterilmesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

6. 2024 Yılı TÜBİTAK Teşvik Ödülü için Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Hamdi Dibeklioğlu’nun aday gösterilmesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

7. 2024 Yılı TÜBİTAK Teşvik Ödülü için İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Seçkin Köstem’in aday gösterilmesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.