Ana Sayfa » 8 Şubat 2023 tarihli 308. Toplantı Kararları

8 Şubat 2023 tarihli 308. Toplantı Kararları

1. 2023-2024 yılı Akademik Takvimi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
2. Lisans ve Ön Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği’nde yapılan değişiklik görüşülerek Mütevelli Heyet Başkanlığına arz edilmesine oy birliği ile karar verildi.
3. Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği’nde yapılan değişiklik görüşülerek Mütevelli Heyet Başkanlığına arz edilmesine oy birliği ile karar verildi.
4. Lisans Programlarına Yurtdışından Öğrenci Kabulü Yönergesi’nde, Ulusal veya Uluslararası Sınavlar için Kabul Edilecek Asgari Puanlar ile ilgili yapılan değişiklik görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
5. Lisans Programları Burslar ve İndirimler Yönetmeliği’nde yapılan değişiklik görüşülerek Mütevelli Heyet Başkanlığına arz edilmesine oy birliği ile karar verildi.
6. Uluslararası Değişim Programları Uygulama Esasları’nda yapılan değişiklik görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
7. Öğretimde Üstün Başarı Ödül Komitesi (BilTAC) 2023 yılı üyeleri oy birliği ile aşağıdaki şekilde kabul edildi:

Mustafa Çelebi Pınar, Başkan
Burak Ülgüt, Fen Fakültesi
Lori Russel Dağ, Mühendislik Fakültesi
Seçkin Köstem, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi
Örsan Örge, İşletme Fakültesi
Armağan Ateşkan, Eğitim Fakültesi
Alpin Nur Çağır (Öğrenci), İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi
Yağmur Öykü Yönet (Mezun), Hukuk Fakültesi

8. Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Ana Bilim Dalı Yüksek Lisans Sonrası Doktora Programında önerilen müfredat değişikliği görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.