Ana Sayfa » 7 Şubat 2019 tarihli 267. Toplantı Kararları

7 Şubat 2019 tarihli 267. Toplantı Kararları

1) 2019 Yılı TÜBİTAK Bilim Ödülü için Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ömer Dağ’ın aday gösterilmesi görüşülerek kabul edildi.

2) 2019 Yılı TÜBİTAK Teşvik Ödülü için İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Zeki Sarıgil’in aday gösterilmesi görüşülerek kabul edildi.

3) 2019 Yılı TÜBİTAK Teşvik Ödülü için Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Görevlisi Doktor Öğretim Görevlisi Ferdi Karadaş’ın aday gösterilmesi görüşülerek kabul edildi.

4) 2019 Yılı TÜBİTAK Teşvik Ödülü için Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlker Temizer’in aday gösterilmesi görüşülerek kabul edildi.

5) 2019 Yılı TÜBİTAK Teşvik Ödülü için Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Barbaros Çetin’in aday gösterilmesi görüşülerek kabul edildi.

6) 2019 Yılı TÜBİTAK Teşvik Ödülü için Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Doktor Öğretim Üyesi Emine Ülkü Sarıtaş Çukur’un aday gösterilmesi görüşülerek kabul edildi.