Ana Sayfa » 28 Temmuz 2022 tarihli 305. Toplantı Kararları

28 Temmuz 2022 tarihli 305. Toplantı Kararları

1. Mühendislik ve Fen Bilimleri Enstitüsü’nün 2022-23 Güz Dönemi için lisansüstü öğrenci kontenjan önerileri görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
2. Ekonomi ve Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün 2022-23 Güz Dönemi için lisansüstü öğrenci kontenjan önerileri görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
3. Mühendislik Fakültesi, Endüstri Mühendisliği Bölümü Lisans Programı müfredat değişikliği önerisi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
4. Yönetim Kurulu üyemiz Prof. Dr. A. Sinan Sertöz’ün üyelik süresinin sona ermesi sebebiyle Üniversite Yönetim Kurulu üyeliğine dört yıllığına Prof. Dr. Emrah Özensoy’un seçilmesi oy birliği ile kabul edildi.
5. Üniversitelerarası Kurul üyeliği süresi dolan Prof. Dr. B. Orhan Aytür’ün yerine Prof. Dr. Ezhan Karaşan’ın dört yıllığına seçilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Not: Bu toplantı kararlarına ilişkin eklerin basılı nüshaları 88346758-050.01.04 no.lu Senato Kararları Ekleri klasöründe yer almaktadır