Ana Sayfa » 26 Aralık 2016 tarihli 253. Toplantı Kararları

26 Aralık 2016 tarihli 253. Toplantı Kararları

1. Yönetim Kurulu üyemiz Prof. Dr. Güliz Ger’in bu görevden ayrılma isteği nedeni ile Üniversite Yönetim Kurulu’na dört yıllığına Prof. Dr. Erdal Erel’in seçilmesi oybirliği ile kabul edildi.
  2. Fahri Doktora Öneri Komisyonu önerisi ile Washington Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Marie-Claire King’e Fahri Doktora verilmesi görüşülerek Mütevelli Heyet Başkanlığına arz edilmesine karar verildi.
  3. Enerji Ekonomisi ve Enerji Güvenliği Politikaları Tezsiz Yüksek Lisans Programı müfredat değişiklikleri görüşülerek kabul edildi. (Ek:1)
  4. Uluslararası İlişkiler ve Kamu Politikası (MIAPP) Tezsiz Yüksek Lisans Programı müfredat değişiklikleri görüşülerek kabul edildi. (Ek:2)
  5. Müzik Lisans Programı müfredat değişiklikleri görüşülerek kabul edildi. (Ek:3)
  6. Eğitim Bilimleri Enstitüsü altında Öğretmen Yetiştirme Birimi kurulması görüşülerek Mütevelli Heyet Başkanlığına arz edilmesine karar verildi. (EK:4)
  7. İngilizce Hazırlık Programı Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği değişiklikleri önerisi görüşülerek Mütevelli Heyet Başkanlığına arz edilmesine karar verildi. (EK: 5)
  8. 2017-2018 Bilkent Üniversitesi  Akademik Takvimi ve İngilizce Hazırlık Akademik Takvimi görüşülerek kabul edildi.