Ana Sayfa » Yetenek Avcıları ile Mülakat Serüveni Başlıyor

Yetenek Avcıları ile Mülakat Serüveni Başlıyor

Kariyer ve Mezunlar Ofisi, tüm üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerini Güz dönemi için Yetenek Avcıları ile Mülakat Serüveni programına katılmaya davet ediyor.

Program süresince öğrenciler Arçelik A.Ş., B / S / H Grubu, Bilkent Holding, Denizbank, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri, Eti Gıda, Hillside Beach Club, HSBC Bank, Inditex, ING Bank, Itelligence, Logo Yazılım, Meteksan Savunma, Milsoft, PwC, Unilever, Vestel Savunma ve Yapı ve Kredi Bankası gibi firmalardan yetenek avcılarıyla görüşme şansına sahip olacak. Katılmak isteyen öğrenciler, 11 Ekim’den itibaren https://stars.bilkent.edu.tr/srs adresinden “Other Services” başlığından IATH menüsünü ziyaret etmeli, CV’lerini yüklemeli ardından Kariyer ve Mezunlar Ofisi ile randevu almalıdır.

Kariyer ve Mezunlar Ofisi ile görüşmeler tamamlandıktan sonra, öğrenciler şirket mülakatı aşaması için şirket temsilcileriyle eşleştirilecektir. Yetenek avcılarıyla yapılan bu görüşmeler, 11 Kasım – 18 Aralık tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek ve şirketler tarafından yüz yüze, Skype, Hangout veya telefon mülakatı olarak düzenlenecektir.

Programın tüm adımlarını tamamlayan öğrencilere Kariyer ve Mezunlar Ofisi tarafından katılım sertifikası verilecektir.