Ana Sayfa » Hazırlık Programı Yaz Okulu Ücretleri

Hazırlık Programı Yaz Okulu Ücretleri

2024 YILI İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ İÇİN YAZ OKULU EĞİTİM ÜCRETLERİ

Hazırlık Yaz okulunda ders almak isteyen tüm öğrencilerin bursluluk durumuna bakılmaksızın SRS üzerinden ön kayıt yaptırması gerekmektedir. Ücret ödeyecek olan öğrenciler ön kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra ücretlerini ödeyebileceklerdir.

Ders almanın tercihe bağlı olduğu yaz döneminde, öğrenciler kayıt yaptırdıkları derslerin süresine göre ayrı eğitim ücreti öder. Öğrencilerin ödedikleri eğitim ücreti Güz ve Bahar dönemlerinde alınan dersler için olup Yaz Okulu’nda alınan dersleri kapsamaz.

PREP 151 dersine kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin, en geç 30 Mayıs 2024, Perşembe günü mesai bitimine kadar Yaz Okulu ders ücretini ödemiş olmaları ve SRS üzerinden kayıt yaptırmış olmaları, eğer ücretten muaf iseler mutlaka SRS üzerinden kayıt yaptırmış olmaları gerekmektedir.

PREP 160 dersine kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin, en geç 30 Mayıs 2024, Perşembe günü mesai bitimine kadar Yaz Okulu ders ücretini ödemiş olmaları ve SRS üzerinden kayıt yaptırmış olmaları, eğer ücretten muaf iseler mutlaka SRS üzerinden kayıt yaptırmış olmaları gerekmektedir. Aşağıda belirtilen derslerden PREP 151 ve PREP 160 dersleri dışındaki dersler 2023 – 2024 yaz okulunda açılmayabilir.

Yaz Okulu ücretlerine %10 KDV dahildir.

Merkezi Yerleştirme ile Kayıt olan Öğrenciler için Yaz Okulu Ders Ücretleri

Dersler Ders Ücreti
PREP 131, PREP 141, PREP 151

95.000 TL

PREP  160 47.500 TL

Yaz Okulu ücretlerine %10 KDV Dahildir.

YÖK’ün Yurtdışından Öğrenci Kabulüne İlişkin Esasları Yolu ile Kayıt Hakkı Kazanan Uluslararası ve Diğer Öğrenciler

Dersler Ders Ücreti
PREP 131, PREP 141, PREP 151