Ana Sayfa » Hazırlık Programı Yaz Okulu Ücretleri

Hazırlık Programı Yaz Okulu Ücretleri

2020 YILI İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ İÇİN YAZ OKULU EĞİTİM ÜCRETLERİ

Ders almanın tercihe bağlı olduğu yaz döneminde, öğrenciler kayıt yaptırdıkları derslerin süresine göre ayrı eğitim ücreti öder. Öğrencilerin ödedikleri eğitim ücreti Güz ve Bahar dönemlerinde alınan dersler için olup Yaz Okulu’nda alınan dersleri kapsamaz.

PREP 151 dersine kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin, en geç 15 Haziran 2020, Pazartesi günü mesai bitimine kadar Yaz Okulu ders ücretini ödemiş olmaları, eğer ücretten muaf iseler mutlaka SRS üzerinden kayıt yaptırmış olmaları gerekmektedir.

PREP 160 dersine kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin, en geç 30 Haziran 2020, Salı günü mesai bitimine kadar Yaz Okulu ders ücretini ödemiş olmaları, eğer ücretten muaf iseler mutlaka SRS üzerinden kayıt yaptırmış olmaları gerekmektedir.

Merkezi Yerleştirme ile Kayıt olan Öğrenciler için Yaz Okulu Ders Ücretleri

Dersler Ders Ücreti
PREP 151

11.250 TL