Ana Sayfa » Hazırlık Programı Yaz Okulu Ücretleri

Hazırlık Programı Yaz Okulu Ücretleri

2018 YILI İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ İÇİN YAZ OKULU EĞİTİM ÜCRETLERİ

Ders almanın tercihe bağlı olduğu yaz döneminde, öğrenciler kayıt yaptırdıkları derslerin süresine göre ayrı eğitim ücreti öder. Öğrencilerin ödedikleri eğitim ücreti Güz ve Bahar dönemlerinde alınan dersler için olup Yaz Okulu’nda alınan dersleri kapsamaz.

Güz ve Bahar yarıyıllarında hiçbir dersten F veya FZ notu almamış öğrenciler Yaz Okulu eğitim ücretinden muaf tutulur.

5. devrede başlayacak derslerden birine kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin, en geç 31 Mayıs 2018, Perşembe günü mesai bitimine kadar Yaz Okulu ders ücretini ödemiş olmaları, eğer ücretten muaf iseler mutlaka SRS üzerinden kayıt yaptırmış olmaları gerekmektedir.

Merkezi Yerleştirme ile Kayıt olan Öğrenciler için Yaz Okulu Ders Ücretleri
(Burada listelenen derslerin tamamı Yaz Okulu’nda açılmayabilir.)

Dersler Ders Ücreti
PREP 160

4.150 TL

PREP  131,141,151 8.300 TL

YÖK’ün Yurtdışından Öğrenci Kabulüne İlişkin Esasları Yolu ile Kayıt Hakkı Kazanan Uluslararası ve Diğer Öğrenciler
(Burada listelenen derslerin tamamı Yaz Okulu’nda açılmayabilir.)

Dersler Ders Ücreti
PREP 160