Ana Sayfa » Grafik Tasarımı Bölümü Mezuniyet Sergisi

Andrey Karlov Sergi Salonu

17-25 Mayıs 2022

Açılış Tarih ve Saati: 17 Mayıs 2022 – 18.30

1986-87 yılında eğitim hayatına başlayan Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü, bu sene 33. yıl mezunlarını veriyor. Bu sergide 2021-22 akademik yılında mezun olacak 17 öğrencinin mezuniyet projeleri yer alacaktır. Öğrenciler, Öğr. Gör. Erhan Tunalı liderliğinde, 3D Animasyon, 2D Animasyon, kullanıcı deneyimi ve mobil aplikasyon, arayüz ve web tasarımı, afiş ve fanzin, çizgi roman tasarımı, kitap ve mizanpaj tasarımı, ilustrasyon ve editoryal tasarım, artırılmış gerçeklik (AR), ambalaj tasarımı ve marka stratejisi, pop-up kitap tasarımı, 3D prosedürel tasarım ve markalama, sosyal medya kampanyaları, hareketli grafikler ve yazı karakteri tasarımı alanlarında çalışan Bilkent Grafik öğrencileri ve bölümün öğretim görevlileri olarak pandemi sonrası yeni-normal hayata giriş yapılmaktadır.