Ana Sayfa » Bilim Akademisi, BAGEP 2024 Ödülleri

Bilim Akademisi, BAGEP 2024 Ödülleri

Bilim Akademisi tarafından açılan Genç Bilim İnsanları Ödül Programı BAGEP’in amacı, üstün başarılı genç bilim insanlarını ödüllendirmek, desteklemek, bilimde önde gelen gençlerin tanınmalarını ve araştırmalarından haberdar olmalarını sağlamaktır.

Program bilimin her alanından, 40 yaşını geçmemiş, doktoralı veya tıpta uzmanlığını almış bilim insanlarına açıktır. Aynı kişiye iki kez verilmeyen BAGEP ödülü iki yıllık araştırma desteği ve bir ödül sertifikasından oluşur. Bu ödül, genç bilim insanının araştırmaları için gerekli harcamaları karşılaması amacıyla, önceden bir harcama planı istenmeksizin, karşılıksız olarak verilmektedir. En iyi genç akademisyenlerimizin belirlenmeleri, ödüllendirilmeleri ve yeni araştırmalar için desteklenmeleri amacı ile 2013 yılından bu yana ödüller verilmektedir.

Hukuk Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Pınar Çağlayan Aksoy, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Dündar Boral, Psikoloji Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Seçil Gönültaş, Felsefe Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Jonathan Payton, Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Enstitüsü – UNAM’dan Dr. Öğr. Üyesi Cüneyt Şahin ve Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr. Firdevs Ulus’u başarılarından dolayı tebrik ederiz.

2024 BAGEP Ödül Töreni,  27 Nisan 2024 Cumartesi günü düzenlenen sahiplerine ödülleri verildi.

Pınar Çağlayan Aksoy
Hukuk Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Pınar Çağlayan Aksoy, “hukuk” çalışma alanında Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı BAGEP 2024 ödülüne layık görülmüştür.

Ayşegül Dündar Boral
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Dündar Boral, “bilgisayar mühendisliği” çalışma alanında Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı BAGEP 2024 ödülüne layık görülmüştür.

Seçil Gönültaş
Psikoloji Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Seçil Gönültaş, “psikoloji” çalışma alanında Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı BAGEP 2024 ödülüne layık görülmüştür.

Jonathan Payton
Felsefe Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Jonathan Payton, “felsefe” çalışma alanında Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı BAGEP 2024 ödülüne layık görülmüştür.

Cüneyt Şahin
Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Enstitüsü – UNAM öğretim öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Cüneyt Şahin, “fizik” çalışma alanında Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı BAGEP 2024 ödülüne layık görülmüştür.

Firdevs Ulus
Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim öğretim üyelerinden Doç. Dr. Firdevs Ulus, “endüstri mühendisliği” çalışma alanında Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı BAGEP 2024 ödülüne layık görülmüştür.