Ana Sayfa » Bilim Akademisi, BAGEP 2020 Ödülleri

Bilim Akademisi, BAGEP 2020 Ödülleri

Bilim Akademisi tarafından açılan Genç Bilim İnsanları Ödül Programı BAGEP’in amacı, üstün başarılı genç bilim insanlarını ödüllendirmek, desteklemek, bilimde önde gelen gençlerin tanınmalarını ve araştırmalarından haberdar olmalarını sağlamaktır.

Program bilimin her alanından, 40 yaşını geçmemiş, doktoralı veya tıpta uzmanlığını almış bilim insanlarına açıktır. Aynı kişiye iki kez verilmeyen BAGEP ödülü iki yıllık araştırma desteği ve bir ödül sertifikasından oluşur. Bu ödül, genç bilim insanının araştırmaları için gerekli harcamaları karşılaması amacıyla, önceden bir harcama planı istenmeksizin, karşılıksız olarak verilmektedir. En iyi genç akademisyenlerimizin belirlenmeleri, ödüllendirilmeleri ve yeni araştırmalar için desteklenmeleri amacı ile 2013 yılından bu yana verilen ödüller verilmektedir.

Öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Ercüment Çiçek (Bilgisayar Mühendisliği), Dr. Öğr. Üyesi Onur Çizmecioğlu (Moleküler Biyoloji ve Genetik), Dr. Öğr. Üyesi Berk Esen (Uluslararası İlişkiler Bölümü), Dr. Öğr. Üyesi Nazım Keven (Felsefe), Dr. Öğr. Üyesi Banu Demir Pakel (İktisat), Dr. Öğr. Üyesi Burak Ülgüt (Kimya) ve Dr. Öğr. Üyesi Kemal Yıldız’ı (İktisat) başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Ödül töreni, Covid-19 salgını sebebi ile ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Ercüment Çiçek
Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Çiçek, bilgisayar mühendisliği çalışma alanında Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı BAGEP 2020 ödülüne layık görülmüştür.

Onur Çizmecioğlu

Fen Fakültesi, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Çizmecioğlu, tıp çalışma alanında Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı BAGEP 2020 ödülüne layık görülmüştür.

Berk Esen
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Esen, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler çalışma alanında Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı BAGEP 2020 ödülüne layık görülmüştür.

Nazım Keven
İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Keven, felsefe çalışma alanında Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı BAGEP 2020 ödülüne layık görülmüştür.

Banu Demir Pakel
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Pakel, ekonomi çalışma alanında Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı BAGEP 2020 ödülüne layık görülmüştür.

Burak Ülgüt
Fen Fakültesi, Kimya Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Ülgüt, kimya çalışma alanında Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı BAGEP 2020 ödülüne layık görülmüştür.

Kemal Yıldız
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Yıldız, ekonomi çalışma alanında Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı BAGEP 2020 ödülüne layık görülmüştür.