Acı Kaybımız… İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Metin Heper’i kaybettik.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Metin Heper’in 24 Şubat 2024 tarihinde vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle duyururuz. Bilkent Üniversitesi’ne 1988 yılında katılan Prof. Dr. Heper, üniversitedeki çalışma yaşamının farklı dönemlerinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Başkanlığı ile İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi’nin Dekanlığı görevlerinde bulundu. Prof. Dr. Heper 2010-2014 yılları arasında da Bilkent Üniversitesi Akademik İşler Rektör Yardımcısı olarak görev yapmıştı.

Heper ailesine ve Bilkent camiasına başsağlığı dileriz.

Cenaze, 26 Şubat 2024 Pazartesi günü öğle namazını müteakip Doğramacızade Ali Paşa Camii’nden kaldırılacak ve Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedilecektir.