Ana Sayfa » 10 Kasım, Atatürk’ü Anma Töreni

10 Kasım, Atatürk’ü Anma Töreni

Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü münasebetiyle 10 Kasım 2018, Cumartesi günü, saat 09.05’te Atatürk Anıtı’nda Saygı Duruşu yapılacak ve İstiklal Marşı seslendirilecektir. Ayrıca, 9 Kasım 2018, Cuma günü saat 14.40’ta Mithat Çoruh Amfide Atatürk’ü anma etkinliği düzenlenmiştir.

Anıtta yapılacak tören ve anma etkinliğine tüm akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz davetlidir.

– 9 Kasım 2018, Programı

14.40 Mithat Çoruh Amfi
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

• Mini Konser
    Bilkent Nefesli Beşli
  • “Atatürk ve Moda” konulu HIST 200 Proje Sunumu
    Nermin Özdemir  – ECON
    Ekin Korkmaz – MAN
    Irmak Yücel  – ECON
    Gencay Işıl Başıbüyük – ECON
    Mert Alagözlü – ME
  • “Atatürk’ün Türkiyesi’nde Haklara Sahip Olma Hakkı: Kadınların Seçme ve Seçilme Hakkı”
    Prof. Ece Göztepe / Hukuk Fakültesi Dekanı

İkram

– 10 Kasım 2018, Programı

09.05 Atatürk Anıtı
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

NOT: 10 Kasım 2018, Cumartesi günü, servis otobüsleri saat 08.45’te Merkez Kampüste, Rektörlük Binası B blok önü, 75. yurt ve 51. yurt önünden, Doğu Kampüste ise, 90. yurt önünden ve Bilintur Kafeteryanın arkasındaki duraktan hareket edecektir.