Ana Sayfa » Bilkent Yapay Zeka Yaz Okulu

Bilkent Yapay Zeka Yaz Okulu

Yaz okuluna katılan öğrenciler hem bilgisayar mühendisliği ve programlama temelleri üzerine, hem de güncel yapay zeka araştırma konularında uygulamalı eğitim alma fırsatı yakalayacaktır. Yaz okulu eğitimi sonunda, öğrencilerin kendi bilgisayarları ile temel programlama projeleri geliştirebilecekleri bilgi seviyesine ulaşmaları hedeflenmektedir.

Günümüzün en önemli ve en etkili mesleklerinden biri olan bilgisayar mühendisliği alanına ilgi duyan, tüm lise bir, iki ve üçüncü sınıf öğrencilerini yaz okuluna başvurmaya davet ediyoruz.

KONULAR

• Bilgisayar mühendisliği’ne giriş.
  • Temel seviye Python programlama ve uygulama geliştirme çalışmaları.
  • Yapay zeka ve derin makine öğrenmesi araştırma konularına giriş.
  • Yapay zeka proje gerçekleştirmesi.
  • Bilkent Üniversitesi kampüs gezisi ve spor aktiviteleri.

BAŞVURU VE KAYIT

Son Başvuru Tarihi: 6 Temmuz 2017
(Erken başvuranlara öncelik tanınacaktır.)

Başvuru Formu: ( WORD )

BAŞVURU KOŞULLARI:

• Başvuru formunu eksiksiz doldurup, son başvuru gününe kadar yapayzekayazokulu@bilkent.edu.tr adresine göndermiş olmak,
  • Lise birinci, ikinci veya üçüncü sınıfı Haziran 2017 tarihi itibarıyla bitirmiş olmak (lise mezunlarının başvuruları kabul edilmeyecektir).

Kayıt hakkı kazanan öğrenciler ile 7 Temmuz 2017 günü e-posta ile iletişime geçilecek ve kayıtlarını 11 Temmuz 2017 tarihine kadar tamamlamaları beklenecektir.

Yaz okuluna kayıt ücreti 500 TL’dir (%8 KDV dahil). Kayıt ücretine beş günlük öğle yemeği ve ara öğünler dahildir.

Kesin kayıtlar e-posta aracılığı ile yapılacak olup, gerekli evrakların listesi, kayıt hakkı kazanan öğrencilere e-posta ile iletilecektir. Boş kontenjan oluşması durumunda, yedek listedeki adaylarla iletişime geçilecektir.

DERS SAATLERİ VE ULAŞIM

Dersler 17-21 Temmuz tarihlerinde Bilkent Üniversitesi Merkez Kampüs’te, saat 9:00-17:00 arasında yapılacaktır.

Öğrenciler kampüse ulaşım için Bilkent Üniversitesi’nin Tunus ve Sıhhiye servislerini ücretsiz kullanabilecektir.  Servis bilgilerine http://w3.bilkent.edu.tr/www/kampuste-yasam/ulasim/ adresinden ulaşılabilir.

E-posta: yapayzekayazokulu@bilkent.edu.tr
Telefon: 0312 2901218