Ana Sayfa » Mobil Uygulama Geliştirme Maratonu

Mobil Uygulama Geliştirme Maratonu

Bilkent Üniversitesi, Bilkent Cyberpark ve Bilkent Üniversitesi Bilgi Toplumu Forumu tarafından düzenlenen Mobil Uygulama Geliştirme Maratonu, 23-24 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Maratonda 3. sınıf, 4. sınıf ve yüksek lisans öğrencilerinden oluşan 94 başvurudan kabul edilen 46 katılımcı, bilgi toplumuna dönüşüm konusunu ele alan mobil uygulamalarını 30 saat içerisinde tamamladı.

Yarışmaya Bilkent Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Konya Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, ODTÜ ve TED üniversiteleri katıldı.

Maratonda Bilkent Üniversitesi öğrencileri Rumeysa Özaydın, Osman Burak İntişah, Ahmet Serdar Gürbüz ve Merve Kılıçaslan’dan oluşan The Red-Pill takımı birinci oldu. Marmara Üniversitesi’nden 3 Silahşörler takımı ikinci olurken TED Üniversitesi’nden Bro’s, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nden Beef ve Abdullah Gül Üniversitesi’nden AGUCS takımları üçüncü, dördüncü ve beşinci sıraları aldılar.

Detaylı bilgi için http://w3.cs.bilkent.edu.tr/mobil-uygulama-gelistirme/ adresini ziyaret edebilirsiniz.