Ana Sayfa » 26 Şubat 2020 tarihli 278. Toplantı Kararları

26 Şubat 2020 tarihli 278. Toplantı Kararları

1) 2020 Yılı TÜBİTAK Bilim Ödülü için Mühendislik Fakültesi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Levent Onural’ın aday gösterilmesi görüşülerek kabul edildi.

2) 2020 Yılı TÜBİTAK Bilim Ödülü için Fen Fakültesi, Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hilmi Volkan Demir’in aday gösterilmesi görüşülerek kabul edildi.

3) 2020 Yılı TÜBİTAK Teşvik Ödülü için Mühendislik Fakültesi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç Dr. Tolga Çukur’un aday gösterilmesi görüşülerek kabul edildi.

4) 2020 Yılı TÜBİTAK Teşvik Ödülü için Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü Doktor Öğretim Üyesi Ali Javili’nin aday gösterilmesi görüşülerek kabul edildi.

5) 2020 Yılı TÜBİTAK Teşvik Ödülü için Fen Fakültesi, Kimya Bölümü Doktor Öğretim Üyesi Ferdi Karadaş’ın aday gösterilmesi görüşülerek kabul edildi.

6) 2020 Yılı TÜBİTAK Teşvik Ödülü için Fen Fakültesi, Kimya Bölümü Doktor Öğretim Üyesi Bilge Baytekin’in aday gösterilmesi görüşülerek kabul edildi.