Ana Sayfa » 13 Temmuz 2021 tarihli 297. Toplantı Kararları

13 Temmuz 2021 tarihli 297. Toplantı Kararları

1. Çekirdek Müfredat (Core Curriculum) görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
2. Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü, Endüstri Mühendisliği Bölümü, Makine Mühendisliği Bölümü Lisans Programları müfredat değişiklikleri görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
3. Fen Fakültesi Fizik Bölümü, Kimya Bölümü, Matematik Bölümü, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Lisans Programları müfredat değişiklikleri görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
4. İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü, Arkeoloji Bölümü, Felsefe Bölümü Lisans Programları müfredat değişiklikleri görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
5. Uygulamalı Bilimler Fakültesi Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Lisans Programları müfredat değişiklikleri görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.