LAUD Seminar: “Interscalar Experience ‘Landscape Design Practices’”, Tarık Yaşar, 1:30PM November 22 (TR)

You are kindly invited to follow LAUD TALKS: Fall 2022-2023 organized by the Department of Urban Design and Landscape Architecture, FADA, Bilkent University. The talk will be in Turkish.

Speaker: Tarık Yaşar

Title: INTERSCALAR EXPERIENCE “LANDSCAPE DESIGN PRACTICES”

Date & Place: November 22, 2022, Tuesday, 13.30-15.00 / FB-309

***This is an online seminar. To request the event link, please send a message to department.

Summary: Landscape design process is a journey from the regional and urban design to human scale approaches in different scale and functions. Within the scope of the presentation, practices of urban design and landscape architecture will be shared on different scales and themes unveiling this journey.
Biography: Tarık Yaşar was graduated from Landscape Architecture and Urban Design, Bilkent University in 2006. He worked in various architectural offices between 2006 and 2013.He has been rewarded many times in both professional and design competition international and national fields. He has been continuing his works as the founder of TYLA since the summer of 2013.

Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü tarafından düzenlenen LAUD Konuşmaları: Güz dönemi 2022-2023 dizisine davetlisiniz.
Konuşmacı: Tarık Yaşar
Başlık: ÖLÇEKLER ARASI DENEYİM “PEYZAJ TASARIM PRATİKLERİ”
22 Kasım, 2022, Salı, 13.30-15.30 & FB309
Özet: Peyzaj tasarım süreci, bölgesel ve kentsel tasarımdan farklı ölçek ve işlevlerde insan ölçeğindeki yaklaşımlara doğru bir yolculuktur. Sunum kapsamında, bu yolculuğu ortaya çıkaran farklı ölçek ve temalarda kentsel tasarım ve peyzaj mimarlığı pratikleri paylaşılacaktır.
Biyografi: Tarık Yaşar 2006 senesinde Bilkent Üniversitesi, Peyzaj Mimarlığı ve Kentsel Tasarım Bölümünden mezun oldu. 2006-2013 yılları arasında çeşitli mimarlık ofislerinde çalıştı. Ulusal ve uluslararası alanda hem profesyonel hem de tasarım yarışmalarında birçok kez ödüller aldı. 2013 yılından itibaren kurucusu olduğu TYLA firmasında mesleki pratiklerine devam etmektedir.