Uluslararası Çocuk Merkezi Konferansı: “İnsan/Çocuk Ticaretiyle Mücadele,” C-Blok Amfi, 9:30-11:15, 26 Nisan (TR)

Uluslararası Çocuk Merkezi, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü işbirliği ile 26 Nisan 2019, Cuma günü 09.30-11.15 saatleri arasında “İnsan/Çocuk Ticaretiyle Mücadele Konferansı” düzenleyecektir. Konferans, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi C-Blok Amfi’de, gerçekleştirilecektir.

Türkiye’de İnsan/Çocuk Ticareti ile Mücadelede Farkındalık, İş Birliği ve Koordinasyon konularında konuşma yapması beklenen konuşmacılar/ ziyaretçi konuşmacılar aşağıdaki gibidir:

• Sn. Doç. Dr. Saime Özçürümez, Bilkent Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı
• Sn. Birgül Yalınsu, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü İnsan Ticareti Mağdurlarını Koruma Dairesi Başkanlığı Göç Uzmanı
• Sn. Rıfat Sagut, Türkiye Cumhuriyeti Yargıtay Başkanlığı Yargıtay Baş Savcısı
• Sn. Prof. Dr. Betül Ulukol, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Sosyal Pediatri Bilim Dalı Başkanı
• Sn. Hakan Keçe, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Birim Yöneticisi

Konferans Dili Türkçe olacaktır.

Öğrencilerimizin katılımları bizler için çok değerlidir. Katılımcılara 20 GE puanı verilecektir.
Toplantı bitiminde öğle yemeği ikramı yapılacaktır.