Türkçe Dersi Koordinatörlüğü Ödül Töreni: C Blok-Amfi, 17:45 20 Aralık

Üniversitemizde tüm lisans öğrencilerimizin almakla yükümlü oldukları Türkçe dersi (TURK 101-TURK 102), yaratıcı ve özgün düşünceyi dilimizin kurallarına uygun olarak ortaya koymayı esas alan bir etkin öğrenme dersidir. Dersimiz öğrencilerin güncel kitaplara ve kültür/sanat etkinliklerine dair görüşlerini ifade edebilmelerine ve bir akademik yıl boyunca özgünlük bağlamında kayda değer yazılar üretmelerine olanak sağlamaktadır. 2017-2018 akademik yılında özgünlükleri ve yaratıcılıklarıyla öne çıkan öğrenci yazıları üniversitemizde oluşturulan bir jüri tarafından değerlendirilmiş ve başarılı yazılar ödüle layık görülmüştür.

Öğrencilerimize ödüllerini takdim edeceğimiz ve Rektörümüz Abdullah Atalar’ın da teşrif edeceği törenimize katılımınızdan onur duyacağız.

Tören Tarihi: 20 Aralık 2018 Perşembe, 17:45
Tören Yeri: İİSBF, C Blok-Amfi
(Törenimizin süresi takriben bir saattir.)

Saygılarımızla,

Zeki C. Kuruoğlu, İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Dekan V.
Zeynep Seviner, Türk Edebiyatı Bölümü Başkan V.
Seda Uyanık Tanrıverdi, Türkçe Dersi Koordinatörü