Ana Sayfa » Cinsel Sağlık Danışma ve Tedavi Merkezi

Cinsel Sağlık Danışma ve Tedavi Merkezi

Merkez ve Doğu Kampüs Sağlık Merkezlerinin Cinsel Sağlık Danışma ve Tedavi Merkezi Birimleri üniversite öğrencileri ve çalışanlarına üreme ve cinsel sağlık alanında hizmet vermek üzere yapılandırılmıştır. Birimde sağlık hizmetlerinin sunulması, üreme sağlığı konularında broşür ve gebeliği önleyici yöntem verilmesi yanında danışmanlık hizmetleri de yürütülmektedir. Hizmet, belirlenen iş saatleri içinde ve Sağlık Merkezi binasında verilmektedir.

Sağlık Merkezi Gençlik Danışma Biriminin hizmet ilkeleri arasında hasta haklarına saygılı, nitelikli hizmet vermek başta gelir. Güler yüzlü, iletişime açık, donanımlı, temiz bir hizmet için Sağlık Merkezi Gençlik Danışma Birimine güvenle başvurabilirsiniz.

HİZMETLERİMİZ:

Danışmanlık Hizmetleri