Ana Sayfa » Cinsel Sağlık Danışma ve Tedavi Merkezi

Cinsel Sağlık Danışma ve Tedavi Merkezi

Merkez ve Doğu Kampus Sağlık Merkezlerinin Cinsel Sağlık Danışma ve Tedavi Merkezi Birimleri üniversite öğrencileri ve çalışanlarına üreme ve cinsel sağlık alanında hizmet vermek üzere yapılandırılmıştır. Birimde sağlık hizmetlerinin sunulması, üreme sağlığı konularında broşür ve gebeliği önleyici yöntem verilmesi yanında danışmanlık hizmetleri de yürütülmektedir. Hizmet, belirlenen iş saatleri içinde ve Mediko-sosyal Sağlık Merkezi binasında verilmektedir.

Bize ulaşabileceğiniz telefon numaralarımız:

Merkez Kampüs Sağlık Merkezi: 290 13 92 – 290 16 66 – 290 13 04

Doğu Kampüs Sağlık Merkezi: 290 50 57 – 290 52 66

Mediko-sosyal Sağlık Merkezi Gençlik Danışma Biriminin hizmet ilkeleri arasında hasta haklarına saygılı, nitelikli hizmet vermek başta gelir.

Güler yüzlü, iletişime açık, donanımlı, temiz bir hizmet için Mediko-sosyal Sağlık Merkezi Gençlik Danışma Birimine güvenle başvurabilirsiniz.

HİZMETLERİMİZ:

Danışmanlık Hizmetleri

• Üreme Sağlığı
  • Cinsel Sağlık
  • Gebelikten Korunma Yöntemleri
  • Meme ve Testis Muayenesi
  • Beslenme
  • Kişisel Hijyen
  • Madde Bağımlılığı
  • İstenmeyen Gebelikler ve Gebelik Sonlandırma
  • Cinsel İstismar ve Şiddet
  • Psikolojik Danışmanlık

Klinik Hizmetler

• Muayene
  • Gebelikten Korunma Yöntemleri: Gebeliği Önleyici Haplar, Kondom (Prezervatif, Kılıf), Gebelikten Koruyucu İğneler, Rahim İçi Araç Uygulanması
  • İlişki Sonrası Gebelikten Korunma

Yukarıda belirtilen bütün hizmetler, BİLGİ VE YÖNLENDİRMEYİ Üniversiteniz Mediko-Sosyal Sağlık Merkezi Gençlik Danışma Birimlerinde artık bulabileceksiniz.

Merkez Kampus Sağlık Merkezi
Hafta içi hergün 15.30-17.00

Doğu Kampus Sağlık Merkezi (Müracaatların randevu ile yapılması gerekmektedir.)
Hafta içi her gün çalışma saatlerinde