Ana Sayfa » İşletme Fakültesi, Hazırlık Öğrencileriyle Buluştu

İşletme Fakültesi, Hazırlık Öğrencileriyle Buluştu

İngiliz Dili Meslek Yüksekokulu, İngilizce Hazırlık Programı öğrencileri için, program sonrasında geçecekleri bölümlere uyum süreçlerini hızlandıracak bir etkinlik serisi başlattı: Öğle Saati Bölüm Dersi Örnekleri. Serinin ilk dersi, 15 Aralık Cuma günü Doğu Kampüs Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Öğrencilerin bölüm hocalarıyla tanışıp merak ettikleri konuları danışmalarına ve gelecekte alacakları derslerden örnekler dinleyebilmelerine olanak sağlayan bu etkinliğin ilk konuğu, İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Örsan Örge’ydi. Öğrenciler, Dr. Örge’nin İşletmeye Giriş dersiyle başlayan etkinlikte, hazırlık programında geliştirdikleri etkin ders dinleme ve iletişim becerilerini kullanma fırsatı da elde etti.

Öğle Saati Bölüm Dersi Örnekleri, diğer fakültelerden öğretim üyelerinin katılımıyla bahar yarıyılında da devam edecek.