Ana Sayfa » Bilkent Müzik Öğrencileri Ödüllerle Döndü

Bilkent Müzik Öğrencileri Ödüllerle Döndü

Bilkent Üniversitesi Müzik Hazırlık İlk ve Ortaokul öğrencileri Prag ve Tiflis’te düzenlenen yarışmalardan ödüllerle döndü.

17–20 Ocak tarihlerinde Prag’da düzenlenen “13. Jan Vychytil Uluslararası Viyolonsel Yarışması”nda Bilkent Üniversitesi Müzik Hazırlık İlk ve Ortaokulu öğrencileri İdil Bursa 5. kategoride, Nehir Nisa Alemdar 3. kategoride birincilikler kazanırken, Kıvanç Arda Şabi aynı yarışmada 2. kategoride ikincilik ödülünü kazandı.

Nil İpek Şabi (keman), Belit Çiftçi (viyolonsel) ve Kıvanç Arda Şabi (viyolonsel) ise 21-28 Ocak tarihlerinde Tiflis’te düzenlenen “IV. Mozart Competition 2019” da birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödüllerinin sahipleri oldular.

İdil Bursa (9. sınıf), Nehir Nisa Alemdar (6. sınıf), Kıvanç Arda Şabi (4. sınıf) Artur Rahmatulla ile, Nil İpek Şabi (6. sınıf) Elena Rıhsi ile ve Belit Çiftçi (5. sınıf) Serdar Rasul ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Nehir Nisa Alemdar

Nil İpek ve Kıvanç Arda Şabi