Bahar Şenliği Konserleri: Odeon, 21:00 4 & 5 Mayıs

Bahar Senligi Konserleriyle ilgili aciklayici bilgi:

4 ve 5 Mayis 2018 aksamlari saat 21:00’de Odeon’da yapilacak olan Levent Yuksel ve Sila konserleriyle ilgili asagidaki bilgileri saygilarimizla dikkatinize sunariz.

OGRENCILERIMIZ sistemden her bir konser icin IKI adet giris hakki satin alabilirler. Konsere giris haklari ogrencilerin kimlik kartlarina yuklenmektedir. ogrenciler konser icin Odeon’a ogrenci kartlarini okutarak giris yapacaklardir. İkinci giris hakki satin aldigi kisi de girisini kart sahibi ogrencimizle birlikte yapmak zorundadir. Kartini baska bir kisiye vererek konsere kendi adina giris yapmasini saglayan ogrenciler hakkinda derhal tutanak tutulacak ve islem yapilacaktir. Bu nedenle konsere gelirken ogrenci kartlarinizi getirmeyi ve eger ikinci bir kisi icin giris hakki satin aldinizsa bu kisinin de sizinle birlikte girmek zorunda oldugunu unutmayiniz. ogrenci karti yaninda olmayanlar, konsere giris hakki satin almis olsalar dahi Odeon’a giris yapamayacaklardir. ogrencilerimizin yaninda konser icin kampuse giren ve Bilkent ogrencisi olmayan kisiler senlik Alani’na alinmayacaklardir.

MEZUNLARIMIZ sistemden her bir konser icin DORT adet giris hakki satin alabilirler. Konsere giris haklari mezunlarin YENİ cİPLİ kimlik kartlarina yuklenmektedir. Mezunlar konser icin Odeon’a cipli mezun kartlarini okutarak giris yapacaklardir. Kendisi disinda giris hakki satin aldigi kisiler de girislerini kart sahibi mezunumuzla birlikte yapmak zorundadir. Kartini baska bir kisiye vererek konsere kendi adina giris yapmasini saglayan mezunlar hakkinda derhal tutanak tutulacak ve gerekli islem yapilacaktir. Bu nedenle konsere gelirken mezun kartlarinizi getirmeyi ve eger baska kisiler icin de giris hakki satin aldinizsa bu kisilerin de sizinle birlikte girmek zorunda oldugunu unutmayiniz. cipli mezun karti yaninda olmayanlar, konsere giris hakki satin almis olsalar dahi Odeon’a giris yapamayacaklardir.

UNIVERSITE PERSONELI sistemden her bir konser icin DORT adet giris hakki satin alabilir. Personelin konsere girisi de kart okuyucuyla yapilacak olup giris hakki satin alinan kisilerin birlikte giris yapmasi gerekmektedir.

* Kimlik karti herhangi bir nedenle kart okuyucu tarafindan okunamayanlar Odeon’a giris yapamayacaklardir. Bu nedenle kartlarinizi onceden test etmenizin yararli olacagini belirtmek isteriz.

* Bunlarin disinda, IDV ozel Bilkent Lisesi, BLIS ve Bilkent Holding kuruluslarinin personeli icin ise Ogrenci Dekanligi tarafindan kagit bilet satisi yapilmaktadir. Bu kisiler bagli bulunduklari birimin kimlik kartini gostererek en fazla DORT adet bilet satin alabilmektedirler.

* Alti yasina kadar olan mezun ve personel cocuklari aileleriyle birlikte Odeon’a giris yapabileceklerdir. Bu yasin ustundeki cocuklar icin de giris hakki satin alinmasi gerekmektedir. Lutfen bu konuda israrci olmayiniz.

* Odeon icinde her turlu tutun mamulu ve elektronik sigara kullanimi kesinlikle yasaktir. Bu hususa riayet etmeyenler guvenlik gorevlileri tarafindan derhal Odeon disina cikartilacak olup haklarinda cezai islem uygulanacaktir. Bu kisiler tekrar Odeon icine alinmayacaklardir.

* Kapagi onceden acilmamis pet su siseleri disinda, hic bir sivinin Odeon’a sokulmasina izin verilmeyecektir. Odeon icinde su ve mesrubat satisi yapilmaktadir.

* Guvenlik nedenleriyle giriste cantalar kontrol edilecektir. Girislerde kuyruk olusmasina yol acmamak icin mumkunse canta getirmemenizi rica ederiz.

Bahar senligi konserlerinde gorusmek uzere.

Ogrenci Etkinlikleri Merkezi
Bahar Senligi Duzenleme Komitesi