Ana Sayfa » Araç Tanıtım Pulu Almak için İzlenecek Yol

Araç Tanıtım Pulu Almak için İzlenecek Yol

• Lisans Öğrencileri için
    İlk kez araç tanıtım pulu alacak öğrenciler Trafik Oryantasyon Programına katılarak geçer not almak zorundadır.
    Trafik oryantasyon programından geçer not alan öğrencilerimizin Bilkent e maillerine “Trafik Oryantasyonundan geçer not aldınız” bilgisinden sonra Stars üzerinden Trafik Operation  sekmesini açarak sürücü ve araç kaydı oluşturacaktır.
    İsteyen öğrenciler Stars üzerinden kredi kartı ile araç tanıtım pulu ücretini yatırabilirler yada Rektörlük binası giriş katında bulunan muhasebe müdürlüğüne yatırarak kasa fişi ile birlikte İktisat binası Z-51 nolu trafik ofisine baş vurarak alabilirler.
    İkinci kez araç tanıtım pulu alacak öğrenciler trafik oryantasyon programına katılmayacaktır.
    1 yıl kampüse sürücü olarak giriş yasağı alan öğrenciler trafik oryantasyonuna girerek geçer not almak zorundadır.
  • Yüksek lisans / Doktora öğrencileri için
    Yüksek lisans ve doktora  öğrencileri Stars üzerinden Trafik Operation  sekmesini açarak sürücü ve araç kaydı oluşturacaktır. Stars üzerinden başvuru yaptıktan sonra İktisat binası Z-51 nolu trafik ofisine gelerek araç tanıtım pullarını alabilirler.
  • Akademik, İdari,  Destek personel  ve Mezun öğrenciler, Şirket A, Misafir akademik  sürücüleri  için
    İktisat binası Z-51 de bulunan Trafik Ofisine gelerek form doldurmak süretiyle araç tanıtım pullarını alabilirler.
  • Şirketler B,  Şirket C ve Misafir araç sürücüleri için
    Önce Rektörlük binası giriş katında  bulunan Muhasebe müdürlüğüne araç tanıtım pul ücretini yatırdıktan sonra kendilerine verilen kasa fişi ile birlikte İktisat binası Z-51 de bulunan Trafik Ofisine gelerek form doldurmak suretiyle araç tanıtım pullarını alabilirler.