Ana Sayfa » 29 Haziran 2018 tarihli 264. Toplantı Kararları

29 Haziran 2018 tarihli 264. Toplantı Kararları

1) Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin COMD, GRA ve FA Lisans programları müfredat değişikliği önerileri görüşülerek kabul edildi.

2) Müzik ve Sahne Sanatları Fakütesi Tiyatro Bölümü Lisans müfredat değişikliği önerisi görüşülerek kabul edildi.

3) Mühendislik Fakültesi EE, IE, ME Lisans programları müfredat değişikliği önerileri görüşülerek kabul edildi.

4) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi ECON, IR, ve POLS Lisans programları müfredat değişikliği önerileri görüşülerek kabul edildi.

5) Fen Fakültesi CHEM, PHYS, MBG Lisans programları müfredat değişikliği önerileri görüşülerek kabul edildi.

6) Ekonomi ve Sosyal Bilimler Enstitüsü PHIL, HART ve ECON Master programları müfredat değişikliği önerileri görüşülerek kabul edildi.

7) İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Lisans program müfredat değişikliği önerisi görüşülerek kabul edildi.

8) 2018 Kalite Kurulu Raporu görüşülerek kabul edildi.