175 Numaralı Belediye Otobüsü hattının Bilkent Üniversitesi Yerleşkesi içinden geçmesi sağlanmıştır.

EGO ile yapılan görüşmelerden sonra 175 Numaralı belediye otobüsü hattının Bilkent Üniversitesi Yerleşkesi içinden geçmesi sağlanmıştır. Uygulama 08.10.2018 Pazartesi günü saat 00:00 dan geçerli olarak başlatılacaktır.

Hat güzergahı, durakları ve hareket saatlerine EGO CEPTE uygulamasından ulaşabilirsiniz. EK te bulunan Güzergah görseli yerleşke içerisindeki duraklarımıza asılmıştır.

Üniversite yerleşkesindeki duraklar karşılıklı olarak belirlenmiştir ;

1. Merkez Nizamiye
2. Merkez lojmanlar
3. Rektörlük Binası
4. CyberPark girişi,
5. Yurtlar bölgesi YKB ATM karşısı olarak belirlenmiştir.

Otobüsün nizamiyeden girişlerinde bir güvenlik görevlisi otobüse binecek ve çıkıştaki diğer nizamiyeye kadar eşlik edecektir. Yerleşke içerisinde inmek isteyenlerin kimlik kontrolu yapılacak ve Bilkent aidiyeti olan kişilerin inişine izin verilecektir. Ziyaretçi olarak ya da bir iş için gelmiş olan kişiler ise diğer nizamiyede kayıt yaptırarak inecektir. Yerleşkede inmeyecek olan yabancı kullanıcılar gereksiz yere kimlik kontroluna tabi olmayacaklardır.