Ana Sayfa » 10 Kasım, Atatürk’ü Anma Töreni

10 Kasım, Atatürk’ü Anma Töreni

Yüzüncü yaşını tamamlayan Cumhuriyetimizin kurucu önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılmasının 85. yıldönümü olan 10 Kasım 2023 gününde kendisini saygıyla anmak üzere saat 9:05’te Atatürk Anıtı’nda bir araya geliyoruz!

Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü münasebetiyle 10 Kasım 2023, Cuma günü, saat 9.05’de Üniversitemiz Atatürk Anıtı’nda saygı duruşu ile başlayacak olan tören 9.30’da Mithat Çoruh Konferans Salonu’nda devam edecektir.

Tören ve anma etkinliğine tüm akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz davetlidir.

10 Kasım 2023, Cuma günü Programı

09:05   Atatürk Anıtı

• Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

09:30   Mithat Çoruh Amfi

• Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
  • Mini Konser
  • Bilkent Gençlik Beşlisi Konseri
  • HIST 200 Proje Sunumu
    • “Bir Cumhuriyet Aydını ve Girişimcisi Olarak Ahmet Andiçen ve Atatürk”Nazlı İrem Birinci / İşletme Fakültesi
      Yunus Emre Ekiz / Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü
      Ahmet Furkan Kızıl / Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
      Görkem Salman / Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü
      İris Yazıcı / Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü
  • Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tolga Bölükbaşı’nın Sunumu
    “Atatürk Yılı’ndan, Atatürk Cumhuriyeti’nin 100. Yılına”

NOT: 10 Kasım 2023, Cuma günü, servis otobüsleri saat 08.45’te 75. yurt ve 51. yurt önünden, doğu kampüs’te ise 90. yurt önünden ve Bilintur kafeterya’nın arkasındaki duraktan hareket edecektir.